Gitte Nielsen

Hvad siger mine klienter:

Gitte har en helt særlig evne til at kunne sætte sig ind i ens situation og ved altid lige præcis, hvor man er. 

Jeg har flere gang oplevet, at Gitte slår ned på nøjagtig det der er hovedessensen og ser noget, som jeg ikke selv har set eller tænkt. 

Gitte mærker simpelthen præcis, hvem du er, hvor du er og faktisk også hvorfor du er den du er – det er faktisk lidt vildt. Og så har hun en helt særlig evne til at rykke lidt med en uden, at man føler det uoverskueligt. Ja, det kan nogle gang være lidt angstfremkaldende, når Gitte kommer med en opgave, men mærker hun, at det stikker dybere end en umiddelbar modreaktion, er hun super skarp til at slå ned på det og finde ind til kernen.

Jeg har virkelig rykket mig meget i mit forløb med Gitte. Hvis nogen havde sagt til mig, at jeg et år efter ville være nået hertil, hvor jeg er nu, så havde jeg godt nok tvivlet.  Nu stoler jeg meget mere på mit eget værd, og jeg får kommentarer på, hvor glad jeg er blevet; at jeg stråler og ser godt ud – og så har jeg lagt nogle gamle reaktionsmønstre på hylden.  

 

Der er stadig arbejde at gøre endnu, men at have Gitte med på min udviklingsrejse er det bedste jeg har gjort og jeg skylder hende en stor tak. Og sammen arbejder vi videre med min udvikling og jeg er helt tryg ved at vide, at Gitte er med på min rejse. 

Lise

“Kære Gitte.

Tak for i dag. Det var simpelthen dejligt. Jeg er helt igennem glad.

Du ramte så plet, og så mig, ligesom jeg er. Nu vil jeg bare være glad for at være mig, og stå fast, og stærkt i følsomme mig.”

“Gitte har mødt mig hvor jeg er, og set mig for den jeg er. Det har været meget trygt at starte forløbet op, og vi har sammen (med Gittes kyndige vejledning) lavet en plan for forløbet. Jeg er meget glad for at være startet på dette forløb og glæder mig til at arbejde mere sammen med Gitte og se, hvad fremtiden bringer.”

Zasha Swan

“Gitte er et meget hjertevarmt menneske med stor spirituel indsigt. Man føler sig i sikre hænder hos hende. De bedste anbefalinger fra mig!”

Dennis

 

“Gitte er god til at guide mig ind i de gode rutiner når jeg glemmer dem. Jeg er stadig vildt glad for, at jeg gav mig selv dette forløb hos Gitte. Det har været langt bedre end jeg turde håbe på.

Hvis du trænger til en, der kan føle dine bølger og hjælpe dig at svømme i den rigtige retning, så skal du ikke tøve med at booke en tid hos Gitte.”

Frank

Få en gratis afklarings samtale

Forløb (8 timer) koster kr. 29.750,-


*mulighed for at booke enkelt 1.450,-