Gitte Nielsen

Hvad er spirituel coaching?

Jeg vil fortælle dig en historie….

En klient kom til mig, fordi hun gennem hele sit liv havde haft et dårligt selvværd, hvilket blandt andet havde resulteret i overspisning og dårlige valg i sit kærlighedsliv.

Da hun kom til mig troede hun, at hendes udfordring lå i at blive klar til at finde en kæreste.

Gennem forløbet blev det klart, at der var en masse gamle traumer, overbevisninger og følelser, som i den grad begrænsede hende i en stor del af hendes liv. 

Hun troede ikke, at hun var noget værd.

Som det første arbejdede vi på, at hun skulle komme i kontakt med sig selv. Det gjorde vi gennem meditationer og øvelser, så hun kom til at mærke kærligheden til sig selv.

Det var svært at give slip på kontrollen, som medvirkede til, at hun ofte følte sig stresset og på følelsesmæssigt overarbejde. Med samtaler og øvelser – både under sessionen og som “lektie” til gangen efter – fik vi åbnet op for hendes tidligere traumer og bearbejdet dem. Hurtigt herefter så kvinden mærkbare resultater og hendes selvopfattelse og selvværd blev styrket. 

Hun blev klar over, at hun ikke havde lyst til en kæreste. Hun havde lyst til at lære at elske sig selv først og nyde den rejse.

Hun overspiser desuden heller ikke længere, fordi jeg fik ændret hendes negative overbevisninger omkring hende selv og erstattet dem med positive tanker. 

Nemlig, at hun er fantastisk – for det er hun!

Spirituel coaching er ikke noget mystisk hokus-pokus...

Det er en indsigt i at se dine muligheder og rykke dig, så du kan opnå dit fulde potentiale. Jeg benytter mig af mange forskellige teknikker såsom meditationer, manifestering, metakognitiv-terapi, intuition og klarsyn for at skabe balance i krop, hoved og sind. 

Min intuition gør, at jeg helt præcist mærker, hvor arbejdet skal begynde. Det kan være, at du har et traume fra din barndom, som skaber blokeringer for dit følelsesliv eller du ikke tør gå efter en forfremmelse, fordi du har et lavt selvværd, der stammer fra dine teenageår. 

Når vi har fjernet de blokeringer, som står i vejen for din fremtid, skaber jeg en skræddersyet plan for, hvordan du kan blive kaptajn på dit eget skib og styre det sikkert i land – uanset hvilken storm, der rammer dig. Det betyder, at du hver dag kan sætte den rette kurs i din hverdag, fyldt med overskud, kærlighed og energi.

Få en gratis afklarings samtale

Forløb (8 timer) koster kr. 29.750,-


*mulighed for at booke enkelt 1.450,-