Gitte Nielsen

At være tæt på kollaps

Min vej ind i den spirituelle verden begyndte i den konventionelle. Jeg har både studeret socialpædagogik, sociologi og psykologi. I 2015 kom jeg i kontakt med Marzcia Teschau, som opfordrede mig til at søge optagelse på hendes clairvoyanceskole, det var en kæmpe gave for mig, at være på den rejse. Efter det har jeg taget Reiki 1 hos Marzcia Techau og Reiki 2 hos Rikke Hertz. Hos Rikke Hertz har jeg også taget Den Spirituelle Lederuddannelse. I mange år har jeg været – og bliver stadig hyret som social faglig konsulent ved forskellige sjællandske kommuner. Her observerer og hjælper jeg mennesker med at sætte kort- og langsigtede mål for deres hverdag, relationer og personlige udvikling. Særligt med fokus på udfordrede familier med børn.

Mødet med min datters spirituelle side.

De følgende år var ubeskriveligt hårde. Det var en sårbar tid, hvor jeg selv oplevede stunder med angst. Ud over mødet med min datters kliniske angst og OCD var det for os begge også et møde med vore begges ekstreme sensitivitet og spirituelle side. Fordi jeg åbnede mit hjerte og mine skærpede sanser, så blev jeg i stand til at forstå min datter og møde hende der, hvor hun var. Det gjorde at jeg var i stand til støtte hende og guide hende på hendes vej i livet, så hun nu er klar til at gå ud i livet selv.

Det smerter mig, hvad min datter har været igennem. Samtidig er jeg hende evigt taknemmelig for alt det positive, jeg i min personlige og professionelle udvikling har fået med mig fra vores lange fælles rejse. Den livserfaring som jeg har fået igennem den rejse, det har gjort at jeg er i stand til at rumme, guide og støtte dig i din indre rejse. Jeg ved hvordan det er at stå et sted i livet, hvor det ser helt uoverskueligt ud og hvor næste skridt på rejsen kan virke uoverskueligt. Jeg kan hjælpe dig til at være mere åben og nysgerrig og til at lytte til din mavefornemmelse – din gode dømmekraft – når du møder dig selv og andre, og når du navigerer inden for spiritualitet og alternativ medicin.

Shameing kan gøre ufatteligt ondt, det er det våben som ingen taler om, det er en meget manipulerende adfærd som kan fylde meget i dit system. Det er den tilstand du mærker,når du ikke “opfylder” andres manipulerende krav. Du bliver ramt af ordene, dit hjerte lukker og du bliver ramt i gamle mønstre, når du hører et bestemt ord kan der komme negative minder frem, du bliver ramt af en mindreværdsfølelse og her aktiveres dine gamle mønstre.

Hvis du vil opnå anerkendelse, kærlighed og ros, så har du fra du var lille lært at bestemte væremåder er acceptable, når du går imod dette kan du opleve at blive ramt af shame. Når man ved hvad shaming er, så ved du at det ikke har noget med dig at gøre. Så bliver det meget nemmere at navigere i, at forholde sig til, reagere mindre på og komme bedre i flow.

Få en gratis afklarings samtale

Forløb (8 timer) koster kr. 29.750,-


*mulighed for at booke enkelt 1.450,-